Kategorier
Nyheter

Hjälp oss med bärbara datorer

Vi behöver din hjälp att sprida vår tillämpade programmering, vi behöver fler bärbara datorer.
Vår kurs i tillämpad programmering är en populär och efterfrågad aktivitet, vi jobbar för närvarande att öppna upp denna aktivitet i fler skolor runt om i Stockholm och rekryterar för närvarande fler pedagoger som kan utbilda barn i åk4-6 under fritidstid även kvällar och helger.

recycle-laptopKraven på dessa bärbara datorer är mycket låga, det räcker faktiskt med att de fungerar (även om batteriet är slut och den kan gå på ström). Så har du en gammal trött laptop som ligger och samlar damm så tar vi gärna emot den. Kontakta oss så kommer vi förbi och hämtar den.

Även företag som byter in bärbara datorer och inte vet vad de ska göra med dem, kan vi komma och hämta och återanvända för vår undervisning. Vi kommer radera den på säkert sätt och installera ett nytt operativsystem och våra applikationer vi behöver för vår utbildning.