Kategorier
Nyheter

Yoga med Shanticenter

Vi blandar yoga, enklare dans, pilates och mindfulness i ett pass till musik Du säkert känner igen. Glatt och flödande. De traditionella övningarna får en extra touch när vi blandar in fler sinnen, som doft, färg. Vi använder våra härliga aromatiska Chi bollar under hela passet. I de olika blocken övas uppmärksamhet, koordination, temposkillnader, kroppsscanning och avslappning. Man studsar aldrig med bollen så det har inte med bollsinne att göra.

Kom och prova både du som aldrig yogat och du som yogat tidigare. Chibollen har 10 olika färger och 10 olika dofter. Alla med olika syften. Vi påverkas av färger och dofter. Barn och ungdomar lär sig lättare ju fler sinnen vi blandar in i lärandet och det är unikt att få in doftsinnet i lärandet så som vi gör i ChiBall. Vi avslutar alltid med reflektion och lite tilltugg.